1 / 5
EASY FILLING
VAN CHAOS NAAR RECEPT IN 4 STAPPEN....
2 / 5
VERWERKEN VAN MEERDERE RECEPTEN
(BATCH) ALS ZIJNDE ÉÉN RECEPT
3 / 5
LAGE INVESTERING, RENDEERT AL
VANAF 50 RECEPTREGELS PER DAG
4 / 5
ALLE HANDELINGEN WORDEN GECONTROLEERD!
VEILIG EN TOCH SNEL
5 / 5
EFFICIËNT, VOORDELIG EN..
EENVOUDIG!
 
  • Farma Sort logo
  • AANSCHAF VANAF €13.000,-
    JAARLIJKS LIC. + SERVICE €2.150,-
    Farma Sort logo
De voordelen van Easy Filling
Easy Filling is speciaal ontworpen in samenwerking met en voor de apotheek. Hieronder staan alle voordelen genoemd waarom u zou kunnen overgaan op dit unieke concept.
Efficiënt
Omdat Easy Filling niet vanuit de patiënt maar vanuit het product werkt, maakt het niet meer uit hoe u de medicijnen aanvoert. U neemt een willekeurig medicijn en scant de barcode. Easy Filling zoekt daar dan een recept bij en laat vervolgens een verzamellocatie blauw oplichten waar het medicijn geplaats kan worden. Dit in combinatie met een etiket printer, welke het etiket automatisch van het papier scheidt, bedraagt de invoersnelheid van Easy Filling tussen de 300 tot 400 medicijnen per uur (ofwel 110 receptregels per uur).
Veilig & Eenvoudig
De aard van de werkzaamheden is door Easy Filling vereenvoudigd. Daarbij is de automatische controle op de werkwijze van de medewerker zeer strikt. Deze beide zaken maken het mogelijk de werkzaamheden door logisitieke medewerkers te laten uitvoeren.
Configureerbaar
Qua aantal verzamelkasten en indeling zijn er meerdere mogelijkheden beschikbaar zodat speciaal voor uw situatie de ideale configuratie kan worden uitgekozen.
Draadloos
Standaard meegeleverde draadloze functionaliteit voorkomt onnodig heen en weer lopen tussen verzamellocaties en werktafel tijdens verpakkingswerkzaamheden.
Betrouwbaar
Easy Filling is opgebouwd uit industriële producten daarnaast heeft Easy Filling geen mechanische delen dus ook geen slijtage! Dit maakt de Easy Filling dan ook een eenvoudige en betrouwbare oplossing.
Meerdere personen
Easy Filling maakt het mogelijk om met meerdere personen gelijktijdig te sorteren en te verpakken. Uiteraard komt dit de verwerkingscapaciteit ten goede.
Voordelig & Transparant
Om de aanschafkosten van Easy Filling te beperken is ervoor gekozen om de bijbehorende Auto Filling Light software op jaarlijkse licentie basis aan te bieden. Dit concept resulteert dan ook in een voordelige aanschaf- en licentieprijs.
U koopt al een complete Easy Filling oplossing voor €13.000. Dit is incl. alle benodigde hardware zoals computer, het beeldscherm en labelprinter! Naast het aanschafbedrag betaalt u jaarlijks €2.150,- voor licentie- en servicekosten.
Bovenstaande eigenschappen maken het voor uw apotheek uitermate gunstig om over te stappen op Easy Filling. Neemt u contact met ons op om de voordelen en terugverdientijd voor uw apotheek te vernemen.