1 / 5
EASY FILLING
VAN CHAOS NAAR RECEPT IN 4 STAPPEN....
2 / 5
VERWERKEN VAN MEERDERE RECEPTEN
(BATCH) ALS ZIJNDE ÉÉN RECEPT
3 / 5
LAGE INVESTERING, RENDEERT AL
VANAF 50 RECEPTREGELS PER DAG
4 / 5
ALLE HANDELINGEN WORDEN GECONTROLEERD!
VEILIG EN TOCH SNEL
5 / 5
EFFICIËNT, VOORDELIG EN..
EENVOUDIG!
 
 • Farma Sort logo
 • AANSCHAF VANAF €13.000,-
  JAARLIJKS LIC. + SERVICE €2.150,-
  Farma Sort logo
Easy Filling
Easy Filling bestaat uit een in hoogte verstelbare werktafel met daaromheen gegroepeerd kasten voorzien van verzamellocaties. Op de werktafel kan een krat met daarin de te sorteren medicijnen geplaatst worden. Op deze werktafel bevinden zich ook een 2D barcode scanner om de medicijn barcodes te scannen en een etiket printer voor het etiketteren. Elke verzamellocatie is van een barcode en full color led verlichting voorzien. Het aantal kasten en verzamellocatie is configureerbaar. Standaard wordt een draadloze scanner met display meegeleverd voor het scannen van de verzamellocaties welke compleet zijn.
Van chaos naar recept in 4 stappen....
 • STAP 1
  Farma Sort
  Het AIS stuurt central filling bestellingen met daarin de te verwerken recepten. Medicijnen worden verzameld uit voorraad of automatisch besteld bij de groothandel. De krat met de chaotische verzameling medicijnen wordt op de werktafel geplaatst.
 • STAP 2
  Farma Sort
  Barcode van de medicijnen worden één voor één gescand waarbij direct een etiket wordt afgedrukt. Hierbij wordt het etiket automatisch van het papier gescheiden! Vervolgens kan het etiket op de verpakking worden geplakt.
 • STAP 3
  Farma Sort
  Het medicijn wordt in een locatie welke blauw oplicht gelegd. Zodra een controle sensor heeft gecontroleerd of het medicijn ook daadwerkelijk geplaatst is gaat de verlichting weer uit. Doordat iedere verzamellocatie met een lamp is uitgerust is het mogelijk om met meerdere personen tegelijktijdig te verpakken. Uiteraard komt dit de verwerkingscapaciteit ten goede.
 • STAP 4
  Farma Sort
  Zodra een recept compleet is, gaat de verlichting van de verzamel locatie groen branden. Met behulp van de meegeleverde draadloze scanner wordt de barcode van de desbetreffende verzamellocatie gescand en komt er een adresetiket uit de printer. De inhoud van het vak kan nu worden uitgenomen en verpakt. Tijdens het verpakken dient te worden gecontroleerd of de aantallen overeenkomen met de verwachte inhoud. De verwachte inhoud wordt op het display van de draadloze scanner weergegeven en kan hier evt. worden bevestigd.